Главная » Доска объявлений » SALAT VA TAOMLAR » BAYRAM SALATLARI

В категории объявлений: 2
Показано объявлений: 1-2


Сортировать по: Дате · Названию · Рейтингу · Комментариям · Просмотрам

Bu salat juda ajoyib
Зарур масаллиқлар:

250-300 гр. исталган балиқ гўшти,
4 донадан картошка ва тузланган бодринг,
2 та лавлаги, майонез, кўкатлар, туз, зираворлар.

Тайёрланиши:1. Балиқ гўштини туз ва зираворли сувда қайнатинг. Пишгач, териси ва қилтаноғини ажратинг.

2. Картошка, сабзи ва лавлагини қайнатиб, тозаланг. Балиқ гўштини каттароқ қилиб, қолган масаллиқларни бир хил катталикда тўртбурчак шаклда тўғранг.

3. Барча масаллиқларни аралаштириб, майонез, туз солинг-да, кўкатларни қўшинг.
Тайёрланиш вақти:40 дақиқа.
4 кишилик
BAYRAM SALATLARI | Просмотров: 702 | Дата: 26.01.2015 | Комментарии (0)


«Денгиз юлдузи» Иштаҳани қитиқлайдиган салат!
Зарур масаллиқлар:200 гр. дудланган қизил балиқ,
100 гр. дудланган оқ балиқ,
2 тадан қайнатилган картошка ва сабзи,
бир бош пиёз, майонез, туз,

безак учун оқ седана.

Тайёрланиши: 1. Оқ балиқ гўштини узун сомонча шаклида тўғранг.

Картошка ва сабзини қирғичдан ўтказинг. Пиёзни майдалаб кесиб, совуқ сувда чайиб олинг.

2. Салат ликопчасига майонез ёрдамида юлдуз шаклини чизинг. Сўнг ҳосил қилинган шакл ичига картошани жойлаштиринг. Устига майонез суртиб, туз сепинг.

3. Картошкадан сўнг тўғралган балиқ ва пиёзни солинг. Юзасини текислаб, майонез билан қопланг. Туз сепишни унутманг.

4. Сабзини жойлаб, унинг устидан ҳам майонез суртасиз. Сўнг атрофини текисланг-да, қизил балиқ гўшти бўлаклари билан безатинг. Юзасига седана сепинг.
Тайёрланиш вақти: 30 дақиқа
BAYRAM SALATLARI | Просмотров: 1552 | Дата: 26.01.2015 | Комментарии (0)